Ce au anunțat Prințul Harry și Meghan Markle, chiar înainte de prima aniversare a fiului lor, Archie


Ducele și Ducesa de Sussex și-au dezvăluit planurile de viitor după ce au ieșit oficial din familia regală luna trecută. 


Luni, un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat că cei doi intenționează să lanseze o organizație nonprofit sub numele de Archewell

"Ne-a venit ideea cu numele Arche, deoarece este un cuvânt grecesc care înseamnă acțiune. Ne-am dorit ca organizația caritabilă pe care sperăm s-o construim să aibă numele fiului nostru. A face ceva cu sens, a face ceva care contează. Archewell este un nume care combină un cuvânt antic pentru forță și acțiune și un alt nume care evocă resursele profunde pe care trebuie să le obținem fiecare. ”, a declarat cuplul. 

Aceștia au adăugat că în prezent se concentrează asupra „eforturilor de susținere a combaterii” noului coronavirus, „însă ne-am simțit obligați să împărtășim povestea despre cum s-a ajuns aici.”

Harry și Meghan au făcut anunțul ca parte a unui răspuns la o știre Telegraph despre planul lor de viitor. Știrea relata că cei doi au planuri pentru „grupuri de sprijin emoțional, un imperiu educațional multi-media și chiar (pentru) lansarea unui website de bunăstare”, citând înregistrări de marcă pentru Archewell

Un purtător de cuvânt a contestat aceste afirmații, adăugând că multe dintre aceste înregistrări de marcă au fost doar în scopuri de protecție și „unele dintre lucrurile preluate de Telegraph sunt destul de exagerate”.

„Nu avem planuri pentru grupuri de suport, dar vom avea mai multe de spus despre Archewell la timp”, a spus cuplul în declarație.

La 31 martie, Harry și Meghan s-au retras oficial din rolurile lor și au încetat să mai utilizeze marca Sussex Royal. 

Pe 6 mai, Archie, fiul lor, va împlini un an de viață. 

Foto: Getty

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

related posts

Modifică setările cookies