Prințul Harry și Meghan Markle, premiați pentru că s-au limitat doar la doi copii


Prințul Harry și Meghan Markle au primit un premiu special din partea ONG-ului "Population Matters". Mai exact, cei doi au fost recompensați pentru decizia de a se limita doar la doi copii. 


Ducii de Sussex au anunțat public în 2019 că-și doresc doar doi copii, iar potrivit ONG-ului menționat mai sus decizia lor este una “luminată”. 

“Prin alegerea și declararea publică a intenției de a se limita la doi copii, ducele și ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor și totodată reprezintă un model pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului și le oferă o șansă mai bună tuturor copiilor de a prospera pe o planetă sănătoasă. Îi felicităm pe ducele și ducesa de Sussex pentru că au luat această decizie luminată și pentru faptul că au afirmat că o familie mai mica este, de asemenea, o familie fericită”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG-ului, potrivit Mirror.

Cuplul a primit pe lângă “premiul special” și suma de 500 de lire sterline. În 2019, Harry a menționat intenția sa de a nu avea mai mult de doi copii într-un interviu cu antropologul Jane Goodal, în revista Vogue. 

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, iar la un an distanță a venit pe lume primul copil al cuplului, băiețelul Archie. Anul acesta, la începutul lunii iunie, Meghan Markle a adus pe lume și o fetiță, botezată Lilibet Diana Mountbatten –Windsor. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mileul devine ultima fiță în America!

 

 

related posts

Modifică setările cookies