Prințul Harry și Meghan Markle, protejați de bodyguardul vedetelor. Câți bani percepe pe zi


Harry și Meghan au toate motivele să se simtă în siguranță peste Ocean. Cei doi tocmai au apelat la serviciile de securitate oferite de unul dintre cei mai căutați bodyguarzi din lume.


După „atacurile” cu drone la care au fost supuși în cursul lunii mai, Meghan Markle și Prințul Harry l-au angajat pe Gavin DeBecker pentru servicii de securitate. Cine nu e familiarizat cu munca lui ar putea găsi interesant că firma pe care o conduce asigură paza și protecția a peste 90 de staruri de prim rang.

De-a lungul timpului, conform propriilor mărturii, Gavin DeBecker (64 de ani) și angagații săi au asigurat securitatea familiei Beckham, dar și unor persoane influente precum Jeff Bezos, Elizabeth Taylor și John Travolta.

Serviciile de securitate oferite de Becker îi costă pe bogații lumii nu mai puțin de 7.800 de euro pe zi (8.850 de dolari/zi).

Citește șiCe mai fac Chelsy Davy și Cressida Bonas, marile iubiri ale Prințului Harry înainte de Meghan Markle

Conform ziarului The New York Times, Gavin DeBecker a început să muncească pe post de asistent al actriței Elizabeth Taylor. Ea l-a făcut să înțeleagă ce periculoasă e viața de star și ce înseamnă marketingul celebrităților.

„E serviciul secret al oamenilor celebri”

Stânga: Gavin DeBecker în 1979 (Profimediaimages.ro). Dreapta: Gavin DeBecker în 1997 (Getty Images)

În 1979, Gavin DeBecker apărea la tribunal în serviciul lui Larry Flint, publisherul revistei Hustler. El i-a asigurat protecția în timpul procesului intentat de statul Atlanta, pentru promovare de obscenitate.

În 1997, DeBecker asigura protecția actriței Jennifer Jason Leigh la premiera filmului A Thousand Acres.

Gavin DeBecker a lucrat vreme de 20 de ani cu Jeff Bezos, căruia i-a asigurat securitatea. Conform jurnaliștilor americani, miliardarul i-a spus lui Becker că are toți banii din lume ca să afle cine se află spatele fotografiilor din presă în care el apare cu amanta. 

Însă, nimeni nu l-a descris pe bodyguard-ul starurilor mai bine decât actorul Michael J. Fox. Acesta a spus despre Gavin DeBecker că e „serviciul secret al oamenilor celebri”.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Facem Level – episodul 5: Raku Game Station a fost ciuruit de gloanțe trase prin pereți în Call of Duty Mobile

FULLSCREEN
Prințul Harry și Meghan Markle, protejați de bodyguard-ul vedetelor. Câți bani percepe pe zi
  • /

related posts