Prințul Louis i-a amuzat pe toți la Jubileul Reginei. A făcut spectacol cu grimasele lui


La Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, strănepotul ei Louis a atras atenția tuturor, în timp ce se afla la balconul Palatului Buckingham. Micuțul de patru ani a fost surprins de fotografi în ipostaze amuzante. 


La Londra, s-a încheiat fastuoasa paradă militară dedicată celei mai longevive domnii din istoria Regatului Unit. Pe 2 mai, Regina Elisabeta a II-a a aniversat 7 decenii de la urcarea pe tron. Suverana a urmărit evenimentul din Balconul Regal, unde i-au fost alături membrii activi ai familiei regale, prințul moștenitor Charles, Ducii de Cambridge și copiii lor, adică strănepoții suveranei. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Cel mai mic membru al familiei ducilor de Cambridge, Louis, care a împlinit de curând patru ani, nu părea să fie prea încântat că trebuie să stea locului și să urmărească parada, dar și aeronavele Royal Air Force, care survolau Palatul Buckigham. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Copilul își punea mâinile la urechi din cauza zgomotului, făcea grimase amuzante și se sprijinea cu coatele de balustradă, arătând că este plictisit. Mama sa, Kate, a fost nevoită să-i atragă atenția de mai multe ori. 

Sursă foto: Getty Image

Vezi și: Gabriela Dima a câștigat MasterChef România 2022 

related posts

Modifică setările cookies