Prințul William a dezvăluit care este cel mai nepotrivit cadou pe care l-a cumpărat vreodată pentru Kate Middleton. Despre ce este vorba


În timpul unui interviu cu fotbalistul Peter Crouch, Ducele de Cambridge a dezvăluit cel mai nepotrivit cadou pe care l-a cumpărat vreodată pentru Kate, soția lui.


După ce fostul fotbalist britanic Peter Crouch, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că i-a cumpărat soției lui, Abbey Clancy, pelerine de ploaie pe post de cadouri timp de trei ani la rând, prințul William a dezvăluit că, la un moment dat, i-a cumpărat lui Kate un binoclu și că aceasta nu l-a lăsat să uite acest lucru niciodată, scrie Hello Magazine.

"Asta se întâmpla de mult, în zilele în care o curtam. Am împachetat frumos binoclul, era un model foarte reușit sau cel puțin asta încercam eu să mă conving. Încercam să-i explic că este un lucru uimitor, că uite cât de departe poți vedea prin el! Ea se uita lung la mine și m-a intrebat ce se întâmpă. Nu prea a mers bine. Sincer să fiu, nu știu de ce i-am cumpărat acel binoclu. "

William și Kate și-au sărbătorit a noua aniversare a nunții în aprilie, cei doi întâlnindu-se pentru prima oară în 2001 pe când erau amândoi studenți la Universitatea St Andrews.

Ducele a participat în interviul episodic special organizat de BBC pentru a susține campania "Heads Up". Interviul a fost înregistrat în două părți, prima având loc la palatul Kensington în martie, iar cea de-a doua a avut loc luna aceasta, prin apel video. 

Heads Together au făcut un parteneriat cu Asociația Fotbalului (Al cărui președinte este William) pentru a începe "Heads Up", o campanie ce folosește fotbalul pentru a normaliza convesațiile despre sănătatea mentală.

Vorbind despre campanie în timpul interviului William a declarat: "Cu toții avem o anumită sănătate mentală, cu toții trebuie să fim în formă bună din punct de vedere mental. Este un gest al unui om puternic să vorbească despre sănătatea lui psihică, nu o slăbiciune. Dacă simți că ceva deranjează sau că nu te simți confortabil, vorbește despre asta, nu este o problemă."

Sursă foto: Shutterstock / Getty Images

Vezi și: Intră in challenge-ul oficial How to Tik Tok!

FULLSCREEN
Prințul William a dezvăluit care este cel mai nepotrivit cadou pe care l-a cumpărat vreodată pentru Kate Middleton. Despre ce este vorba
  • /

related posts

Modifică setările cookies