Prințul William, lupta secretă cu noul coronavirus. De ce nu a vrut să spună că a fost infectat


Prințul William ”se chinuia să respire” după ce a făcut Covid-19.


Conform ziarelor britanice, Ducele de Cambridge (38 de ani) a ținut secret diagnosticul său pentru că nu a dorit să alarmeze națiunea. Moștenitorul tronului a contractat virusului în luna aprilie, după ce tatăl său, Prințul Charles, și primul ministru, Boris Johnson, au fost infectați.

William a declarat recent în cadrul unui eveniment: ”Se derulat multe lucruri importante și nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”.

Conform The Sun, ducele a fost tratat de medicii de la palat și a urmat indicațiile guvernului, izolându-și familia în casa Amner Hall, din Norfolk.

În mod remarcabil, acesta a avut 14 angajament regale, via video calls, în luna aprilie. 

O sursă din anturajul prințului a declarat pentru The Sun: ”William a fost afectat destul de rău de virus. La un moment dat, se chinuia să respire, așa că evident că toată lumea din jurul lui era destul de panicată. După ce a testat pozitiv - ceea ce a fost un șoc, având în vedere cât de sănătos și atletic este - William s-a ambiționat să-și facă treaba ca de obicei”.

În martie, Prințul Charles a stat în izolare pentru două săptămâni, cu simptome moderate, în timp ce Boris Johnsin a petrecut trei noi la terapie intensivă, după ce a fost spitalizat, pe 5 aprilie. 

Foto: Getty

Jador a pus ochii pe Ruby! - Trending Review cu Daragiu - episodul 44

related posts

Modifică setările cookies