Priyanka Chopra, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe


Actrița Priyanka Chopra (38 de ani) a postat o imagine pe contul ei de social media în care era, practic, de nerecunoscut.


Recent, soția lui Nick Jonas a dezvăluit în noua sa carte că operația la nas, pe care a suferit-o acum 20 de ani, i-a modificat sever chipul și a transformat-o în subiect de glumă în țara sa natală, India. 

În poza pe care a postat-o recent, vedeta își dezvăluie silueta fină și pozează cu un aer plin de încredere. Comentariul pe care l-a adăugat Chopra a fost: ”Timidă? Nu am auzit niciodată de ea”.

La acel moment, aceasta își construia o carieră de model și se înscrisese în circuitul concursurilor de frumusețe. 

Acum 20 de ani, aceasta a observat o excescență beningnă în cavitatea nazală, care a avut nevoie de operație pentru a fi îndepărată.

”Din fericire, o polipectomie suna ca o procedută de rutină. Din nefericire, nu a fost”, a scris ea în carte. 

”Chirurgul mi-a șlefuit, din greșeală, puntea nazală, iar aceasta s-a prăbușit. Nasul meu original a dispărut. Fața mea era complet diferită. Nu eram eu”.

Operația greșită a costat-o cariera - vedeta spune în cartea ei că a fost concediată din două filme. Priyanka a suferit de atunci ”mai multe operații de corectare”, iar acum spune că este obișnuită cu fața ei.

”Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprinsă. M-am împăcat cu mine”.

Foto; Instagram, Profimediaimages.ro, Shutterstock, Getty

 

Abi, motivul pentru care nu este nr. 1 pe YouTube  - Trending Review cu Daragiu - episodul 60

  • Priyanka Chopra, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe

related posts

Modifică setările cookies