Priyanka Chopra este de nerecunoscut într-un pictorial pentru o celebră revistă de modă. Cum arată în lenjerie intimă


După 20 de ani, de când a câștigat tilul de cea mai frumoasă femeie din lume, Priyanka Chopra este la fel atrăgătoare și elegantă. Actrița arată mereu impecabil pe covorul roșu, dar și la evenimentele publice unde este invitată. 


Fanii s-au obișnuit să o vadă mereu îmbrăcată în rochii sau în costume elegante, asortate cu pantofi de la branduri cu renume, dar Priyanka poate arăta cu totul diferit în ținute casual. Recent, editorii revistei ELLE UK i-au adresat provocarea de a poza în spiritul anilor 90, iar rezultatul a fost unul impresionant. 

 

Actrița are un look tineresc și foarte cool. Stiliștii i-au strâns părul în așa fel încât să pară scurt, iar acest aspect i se potrivește de minune. De remarcat este faptul că Priyanka poate arată foarte sexy purtând doar un maiou, blugi și o pereche de mănuși biker. 

 

Într-o altă ipostază, care exprima senzualitate și femininate, actrița poartă doar lenjerie intimă și o pereche de cizme de lac. 

Din 2018, Priyanka Chopra Jonas este căsătorită cu muzicianul Nick Jonas. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și își declară dragostea pe rețelele de socializare. De ziua îndrăgostiților, spre exemplu, soțul i-a adus în dar zeci de trandafiri roșii, astfel încât camera în care se afla actrița părea ca o florărie. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ liaclay, priyankachopra

Vezi și: INTERVIU Gwen Stefani: ”Sunt aici! Ai chef de niște muzică? Ai aici mai multă!”

FULLSCREEN
Priyanka Chopra este de nerecunoscut într-un pictorial pentru o celebră revistă de modă. Cum arată în lenjerie intimă
  • /

related posts

Modifică setările cookies