Prizonieră în paradis! Unde a prins-o carantina pe Kinsey Wolanski


Kinsey Wolanski (23 de ani), senzuala blondă care a întrerupt anul trecut finala Ligii Campionilor la fotbal, a reușit să iasă în evidență chiar și pe timp de criză.


În timp ce majoritatea oamenilor n-au voie să iasă din case, americanca a dat de „belea” în Bahamas, exotica țară insulară din Oceanul Atlantic. Mai precis, Kinsey a postat pe Instagram o fotografie sexy în care apare la bordul unei bărci, într-un costum de baie de culoare roșie și acoperindu-se de soare cu o pălărie de plajă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I apologize in advance for all the Bahamas photos but as of now we aren’t sure when we will be able to head home......making this tiny island home for now with my best friends ???? #donottravel #staysafe

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

„Îmi cer scuze în avans pentru toate pozele din Bahamas, dar nu suntem siguri când ne vom putea întoarce acasă. Voi face din această mică insulă casa mea, împreună cu cei mai buni prieteni”, a transmis frumoasa blondă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not a bad place to be stuck ????????

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Astfel, pentru că n-a primit permisiunea de a se întoarce la domiciliul din Los Angeles, Kinsey Wolanski se poate considera una dintre cele mai fericite persoane aflate în carantină. Exumas se cheamă grupul de 365 de insulițe pe care tânăra se va „izola” de lume în perioada următoare.

Kinsey Wolanski a devenit celebră peste noapte în urmă cu aproape un an, atunci când a intrat pe teren în costum de baie în timpul desfășurării finalei Ligii Campionilor la fotbal (Liverpool – Tottenham). A doua zi, numărul de „urmăritori” de pe Instagram ai tinerei a crescut de la 300.000 la peste 3 milioane.

related posts

Modifică setările cookies