Proaspăt divorțată, Kate Beckinsale se consolează cu pisicile


Actrița britanică Kate Beckinsale (46 de ani) nu traversează cea mai fericită perioadă din punct de vedere sentimental, însă își iubește la nebunie cele două pisici de companie.


Cunoscută în special pentru rolul Selene din seria de filme „Underworld”, Kate a trecut recent printr-un divorț dureros, finalizat în noiembrie 2019, ea despărțindu-se astfel de regizorul Len Wiseman după un mariaj început în 2004.

Englezoaica n-a rămas însă singură în reședința din Los Angeles. În lipsa unui bărbat, Kate își împarte viața cu două pisici pufoase, Clive și Willow, pe care le tratează ca pe niște prințese, așa după cum se poate vedea din clipurile de pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Astfel, în ultima sa postare, Kate Beckinsale dansează pe ritmul unei cunoscute melodii a grupului „Bananarama”, asta în timp ce motanul Willow pare total neinteresat în culcușul său în formă de banană. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Cu câteva zile în urmă, de Valentine՚s Day, Kate i-a făcut și un cadou lui Willow, plasat la fel de impasibil în patul din dormitorul actriței.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

În ciuda vârstei destul de înaintate, Kate Beckinsale își păstrează calitățile fizice de felină, lucru pe care îl putem vedea cu toții dintr-un alt material filmat. De această dată, Kate și-a luat pe umeri un alt „partener”, pe Clive, cu care a efectuat câteva mișcări lascive de posterior.

 

Vezi și: Top 3 actrițe care au recunoscut că și-au făcut operații plastice

Modifică setările cookies