Probleme în căsnicia lui Brigitte și Florin Pastramă? Presa mondenă îi dă ca și divorțați


Deși la începutul anului păreau că trăiesc o a doua lună de miere în vacanța din Bali și se purtau ca doi îndrăgostiți, Brigitte și Florin Pastramă se pare că ar întâmpina probleme în căsnicie.


Toată lumea știa că Brigitte și Florin Pastramă își doresc mult să devină părinți, mai ales după ce vedeta a pierdut o sarcină. Însă în loc să anunțe venirea unui bebe, cei doi e posibil să facă publică vestea despărțirii. 

Cancan scrie că cei doi sunt în pragul divorțului și că nu se mai înțeleg deloc. Mai mult, tabloidul scrie că Brigitte și Pastramă ar fi încă împreună doar din cauza shaormeriei pe care o dețin în comun. Reacția cuplului? “Mai dezinformați mult lumea cu știri totalmente deformate?!?!”, a scris Brigitte pe Facebook, dar nu cu referire la divorț, ci la niste detalii legate de afacerea lor. 

 

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la emisiunea “Ferma” de la Pro TV, unde s-au și îndrăgostit. “„Pentru mine este prima căsătorie și unica, dar îmi place foarte tare și sunt mulțumit. Nu este greu să fiu soțul lui Brigitte, dar nici ușor. Trebuie să o înțelegi. Muncim la un copil. Vreau băiat fără discuții. Sunt gelos. Am pe ce să fiu gelos și o iubesc foarte mult”, spunea Florin Pastrama pentru Ciao.

related posts

Modifică setările cookies