Probleme pentru ducii de Sussex. De ce nu se pot muta Meghan și Harry în interiorul Palatului Kensington


Ducele și ducesa de Sussex ar fi trebuit să se mute într-un apartament cu 21 de camere din interiorul Palatului Kensington, însă cineva se opune vehement.


După intense lucrări de renovare, care au costat peste 1,4 milioane de lire sterline, apartamentul numărul 1 din Palatul Kensington este gata pentru a-i primi pe ducii de Sussex. Doar în teorie, deoarece în practică este imposibil din cauza locatarilor actuali ai apartamentului cu 21 de camere. Ducii de Gloucester locuiesc de mai mulți ani în aceste camere, cu binecuvântarea expresă a reginei Marii Britanii, și nu au de gând să se mute prea curând.

Ducii de Gloucester

Conform Vanity Fair, prințul Richard, duce de Gloucester, și Brigitte, ducesă de Gloucester, nu au primit nicio înștiințare din partea reginei că trebuie să elibereze apartamentul pe care îl ocupă de mai mulți ani.

Meghan și Harry așteptau cu nerăbdare finalizarea lucrărilor de modernizare pentru a se muta în acest apartament, care comunică direct cu apartamentul 1A, unde sunt cazați ducii de Cambridge. În prezent, Kate și William locuiesc aici împreună cu cei trei copii ai lor, iar o singură ușă stă între ei și locatarii de la apartamentul 1.

Citește și: Meghan Markle, foarte apreciată de criticii de modă într-o ținută de aproape 9.000 de lire

 

Kate și William l-au primit la palat pe fostul președinte american, Barack Obama

Meghan și Harry locuiesc în prezent în Nottingham Cottage, o casă cu două dormitoare, o cameră de zi, o baie și o mică grădină, situată în imediata apropiere a Palatului Kensington. În trecut, casa a fost ocupată temporar și de alți membrii ai Familiei Regale, dar și de angajați ai Casei Regale Britanice.

Palatul este reşedinţa Familiei Regale încă din secolul al XVIII-lea şi este şi locul unde Prinţesa Diana şi-a petrecut anii de după căsătorie. Conține numeroase picturi și alte obiecte, iar câteva camere sunt deschise publicului. 

În interiorul său locuiesc acum nu mai puțin de 50 de membri ai Familiei Regale, printre care prințul și prințesa de Kent, ducele și ducesa de Kent, prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank.  

Deşi are peste 300 de ani, Palatul Kensington a fost dotat cu accesorii moderne precum sistem de încălzire prin pardoseală, wi-fi criptat, video-proiectoare şi o cameră de panică, în care membrii Familiei Regale se pot refugia în cazul unui eveniment neprevăzut. 

FULLSCREEN
Probleme pentru ducii de Sussex. De ce nu se pot muta Meghan și Harry în interiorul Palatului Kensington
  • /


related posts