Promisiunea pe care i-a făcut-o bărbatul înșelat lui Marica, imediat după ce l-a filmat în prosop la hotel


Telenovela în care a fost implicat Ciprian Marica pare că nu se mai termină, iar în fiecare zi apar informații noi legate de filmulețul care a fost făcut public la finalul lunii aprilie.

Tag-uri: #Ciprian Marica

Cu toate că a fost filmat în vara anului 2019, clipul a apărut pe YouTube de curând, iar jurnaliștii de la Impact spun că persoana cea mai surprinsă de acest lucru a fost chiar Ciprian Marica, fostul fotbalist fiind sigur că toată povestea fusese îngropată. Însă ce l-a făcut pe sportiv să creadă acest lucru?

Potrivit sursei citate, imediat după ce Marica a fost filmat alături de amantă, chiar de către soțul femeii, acesta din urmă i-a promis fostului fotbalist că nu va face public filmulețul dacă partenera de viață a fostului atacant al naționalei României va afla despre această escapadă.

Fiind bun prieten cu soțul înșelat, Ciprian Marica i-a promis acestuia că imediat ce părăsește Clujul, iubita lui va afla întreaga poveste. Odată ajuns acasă, fostul fotbalist i-a explicat partenerei lui ce s-a întâmplat, iar după ce aceștia s-au certat destul de rău, sportivul a fost iertat și a promis că nu o va mai înșela niciodată pe mama celor doi copii ai săi.

Din păcate pentru Ciprian Marica, filmulețul a fost acum postat pe YouTube, iar acesta s-ar pregăti să o dea în judecată pe fosta lui amantă, el fiind sigur că ea este cea care le-a trimis clipul jurnaliștilor clujeni.

„Ciprian este convins că ea a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați care vor depune plângere penală. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea, iar Marica este dispus să meargă până în pânzele albe pentru a afla cine dorește să-i facă rău”, a spus pentru sursa citată un apropiat al fotbalistului.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

related posts

Modifică setările cookies