Radu Constantin, în ”Viața bate vlogul”: ”Problema e că tinerii nu-și descoperă pasiunile pe timpul școlii”


În episodul 10 al serialului protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, Radu Constantin abordează o problemă în care se regăsesc mulți tineri și adolescenți în momentul actual.


Serialul original protvplus.roViața bate vlogul” aduce în discuție subiecte sensibile, precum bullying, alcoolism, violență, consum de droguri, sexualitate, prin prisma a opt dintre cei mai populari vloggeri din România, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu

Citește și: Maria Zvinca, din serialul ”Viața bate vlogul”: ”Nici măcar nu știam ce înseamnă avort”

În episodul de azi, Radu Constantin povestește cum a ajuns să-și urmeze visul, deși nimeni altcineva nu credea în el. ”Eu, de mic, am vrut să urmez actorie, teatru...”.

Cu o soră la Medicină și împins de la spate de părinți să urmeze o cariera ”serioasă”, din care să se poate întreține, Radu a ales să urmeaze, timp de doi ani, cursurile facultății de Construcții. ”A fost horror. Înăuntrul meu era o luptă încontinuu. Mi-am dat seama că risc să ajung la o vârstă în care să-mi pară rău pentru tot ceea ce am făcut, că am ascultat de alții. Și mi-am luat inima-n dinți la începutul anului 3 și am zis, frate, eu nu mai vreau să mai fac! Cel mai greu a fost să-i sun pe ai mei și să le zic că mă las de facultate. Le-am zis: tot cee ce îmi doresc de la voi este să-mi înțelegeți alegerea. 

Și cred că prin chestia asta trec o grămadă de tineri. Nu cred că există copil din provincie care să nu fie un pic îmbrâncit de familie ce viitor să aleagă. Și problema că cei mici nici nu-și descoperă pasiunile pe timpul școlii și, oarecum, mă deranjează că sistemul nostru împinge la chestii serioase. 

Nu contează ce-ți alegi, ideea este să fie pasiune acolo, să-ți placă. Nu poți să excelezi într-un domeniu dacă nu există pasiune. Din punctul meu de vedere, o să rămâi mediocru”.

Urmăriți, în episodul 10 al serialului protvplus.ro ”Viața bate vlogul” cum a ajuns Radu Constantin să-și urmeze pasiunea și să devină un artist apreciat. 

related posts

Modifică setările cookies