Radu Vâlcan este urmărit de 235.000 de fani pe Instagram, dar el urmărește o singură persoană. Cine este aceasta


Actorul Radu Vălcan este o prezență foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează frecvent imagini din viața personală.


Radu Vâlcan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Este foarte apreciat pentru umorul de care dă dovadă. Soțul Adelei Popescu postează frecvent pe contul său de Instagram clipuri amuzante, care îi binedispun pe urmăritorii săi. Și nu sunt deloc puțini. Actorul se laudă cu 235.000 de fani pe Instagram.

În schimb, el urmărește o singură persoană. Cine este aceasta? 

Pe unii ar putea să-i surprindă răspunsul, în timp ce alții vor considera că este de așteptat. Radu Vâlcan vrea să vadă doar ce face soția lui pe Instagram. Cu alte cuvinte, este cu ochii doar pe Adela Popescu.

Chiar și Selena Gomez (144.000.000 de urmăritori) , care și-a sters în urmă cu puțin timp toate conturile de pe rețelele sociale, revenind ulterior asupra deciziei, urmărește 49 de persoane. 

 

 

 Rdau Vâlcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a doua oară în următoarea lună. Ei mai au împreună un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de 2 ani. 

 

N-avem WIFI, vorbim unul cu celalalt. :)

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan) pe

FULLSCREEN
Radu Vâlcan este urmărit de 235.000 de fani pe Instagram, dar el urmărește o singură persoană. Cine este aceasta
  • /

related posts

Modifică setările cookies