Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani de căsnicie: „Un nou capitol”


Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează după 13 ani de căsnicie. Iată declarațiile vedetei!


Raluca Bădulescu este una dintre cele mai non-conformiste vedete de la noi din țară. Aceasta spune întotdeauna ceea ce gândește, lucru care atrage simpatia publicului. De nenumărate ori, în cadrul concursului pe care îl jurizează, a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Deși din declarațiile acesteia păreau un cuplu ideal, ea și Florin Stamin au ales să meargă pe drumuri separate. 

Astfel, astăzi ea a oferit o declarație conform căreia, după o lungă perioadă de discuții și gânduri, ea și Florin au decis să divorțeze. Se pare că cei doi vor rămâne prieteni și întotdeauna își vor purta de grijă, însă în acest moment, hotărârea este cea mai potrivită pentru cuplu.

‘’După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’’, a spus ea pentru wowbiz.

VEZI ȘI: Cum să devii viral pe TikTok

Sursă foto: Facebook/ Raluca Bădulescu

related posts

Modifică setările cookies