Raluca Podea, sexy în costum de baie în Dubai


Raluca Podea este de acord cu Dalai Lama și susține că „scopul vieții este să fii fericit”. Fosta concurentă de la MasteChef dă de înțeles că și-a atins obiectivul.


Raluca Podea a început luna decembrie în Dubai, la temperaturi de peste 25 de grade. Fosta concurentă de la MasterChef a sărbătorit Ziua Națională în fața celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

Ziua a avut timp și de ședințe foto în costum de baie, în care și-a etalat formele de invidiat. Într-o postare pe Instagram, modelul ne-a arătat o frântură din paradisul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Podea (@ralucapodea) on

Raluca Podea, apariție suprinzătoare la MasterChef

Raluca Podea s-a aflat printre concurenții ediției 2019 a show-ului culinar MasterChef. Ea a făcut o figură frumoasă în concurs, fiind lăudată des de cei trei chefi.

Un moment tensionat din show, în care Raluca Podea și-a arătat colții, a fost acela în care în emisiune și-au făcut apariția Brigitte și Florin Pastramă. Ea a refuzat să gătească pentru cei doi.

Vezi momentul tensionat cu Ralucă Podea și soții Pastramă!

Înainte ca Florin să se însoare cu Brigitte o ceruse de soție pe Raluca Podea. Cei doi apucaseră să se logodească, însă Pastramă și-a schimbat planurile de viață după ce s-a îndrăgostit de Brigitte la FERMA. 

Fotografii: @ralucapodea

related posts

Modifică setările cookies