Raluca și Cristi Pulhac, vacanță în Santorini. Soția fotbalistului a făcut parada modei în ținute sexy


Fotbalistul Cristi Pulhac se mândrește cu o soție foarte frumoasă. Raluca are o siluetă de invidiat și știe cum să-și scoată în evidență trăsăturile de model. În Santorini, bruneta a făcut parada modei în ținute sexy și elegante. 

Tag-uri:

Raluca și Cristi Pulhac sunt împreună de 10 ani. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist, Cristi are mai mult timp pentru călătorii alături de frumoasa sa parteneră. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

Raluca este foarte activă pe rețelele de socializare. Adesea își bucură urmăritorii cu fotografii și filmulețe din vacanțe. În Santorini, cei doi au ales un hotel cochet, iar camera lor avea piscină privată. Soția fotbalistului și-a arătat bronzul perfect într-un costum de baie decupat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

Raluca a purtat rochii transparente, cu spatele gol sau foarte decoltate. De cele mai multe ori, ea își asortează ținutele cu bijuterii, genți și pantofi de la branduri celebre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

Mândră de felul în care arată, Raluca și-a bucurat fanii de pe Instagram cu story-uri în care își etalează silueta în ținute sexy. Fanii i-au răspuns cu mii de like-uri și comentarii.

”Una dintre cele mai frumoase femei din România. Are cu ce se mândri”, ”Superbă”, ”Foarte sexy ești”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

 

Sursă foto: Instagram/ raluk_a

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies