Raluca Zenga a petrecut în stil mare în Dubai, de ziua ei. Walter Zenga a lipsit


Raluca Zenga a împlinit 39 de ani și și-a serbat ziua în Dubai, împreună cu cei doi copii ai ei și cu o groază de prieteni. De la petrecere a lipsit Walter Zenga.


Raluca și Walter Zenga nu mai împart momentele fericite, ci doar responsabilitățile. Cei doi își văd de viețile lor, după ce au decis să apuce pe drumuri diferite. Pe Raluca Zenga nu pare că o deranjează acest lucru, ea fiind înconjurată de zeci de prieteni de ziua ei. A primit o sumedenie de flori și cadouri de lux.

Fosta soție a lui Walter Zenga a petrecut în Dubai alături de prieteni și de cei doi copii ai ei, Samira și Walter Jr. Într-o postare publicată pe Instagram, Raluca Zenga a mărturisit că o aniversare în acest an plin de provocări este specială.

Văzând atât de multe și, totuși, încă mai având destule de văzut... mereu este ceva la care să privesc, la care sper să mă întorc ca un far în furtună, locuri îndepărtate în care voi călători”, a scrie Raluca Zenga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Zenga (@ralucazenga.travels) on

Deși are o nouă viață în Dubai, Raluca a fost felicitată și de prietenii ei din România, care i-au urat La mulți ani pe rețelele sociale.

Raluca și Walter Zenga au încheiat un mariaj de 14 ani, după ce fostul portar de fotbal a anunțat pe Instagram că a depus actele de divorț. El s-a mutat din casa în care locuiau până acum și petrece timp separat cu cei doi copii ai lor.

Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! 

Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră..”, a scris acesta pe rețeaua socială. Ulterior, Zenga a șters mesajul.

Fotografii: @ralucazanga.travels

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mugur Mihăescu: „Am jucat în peste 4500 de spectacole!”

related posts

Modifică setările cookies