Raluka, apariție de senzație în costum de baie pe o plajă din Mexic! Reacția fanilor: “Fabuloasă! Frumos corp!”


Raluka a împlinit recent 33 de ani și a fugit de vremea mohorâtă din România tocmai pe plajele însorite din Mexic. 

Tag-uri:

“Ținând cont de super energia pe care o transmiți, cred că ai împlinit 23 de ani, nu 33”, i-a transmis artistei unul dintre fani. 

Raluka are peste jumătate de milion de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde obișnuiește să pună des imagini din vacanță. Și tot acolo își surprinde fanii cu apariții hot în costum de baie. 

Printre palmieri, întinsă pe nisip, sau în apă cu placa de surf, Raluca e o apariție, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. Vedeta a făcut furori cu o imagine în care apare într-un costum de baie galben, super sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

Ești o minunată!”, “Fabuloasă!”, “Frumoasă foc!”, “Mamă, ce frumoasă ești!”, “Apreciem că știe să îți facă poze!”, “Nu există artistă mai frumoasă și plăcută!”, “Ești o fată minunată, Raluca! Meriți din plin bucuria de pe chipul tău!”, “Ai un corp super! Ce bine arăți!”, i-au scris urmăritorii. 

Artista le-a mărturisit fanilor că și-a îndeplinit un vis, după ce a învățat să-și țină echilibrul pe placa de surf. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

“Vai ce tareeee!!! Cum îți place ție”, i-a scris Ana Baniciu, una dintre cele mai bune prietene ale artistei. “Mi-am dorit atât de tare să învăț, a fost superb!!”, a adăugat Raluka, mândră de reușita ei. 

Fotografii: Instagram Ralukaofficial

related posts

Modifică setările cookies