Rami Malek are un frate geamăn cu care seamănă leit! Cum arătau în copilărie


Actorul care îi interpretează pe Freddie Mercury în filmul "Bohemian Rhapsody", are un frate geamăn identic, însă puțini sunt cei care știau acest lucru. 


Pe fratele lui Rami îl cheamă Sami și s-a născut la 4 minmute după actorul american.  Fanii depe internet care nu știau acest lucru au fost extrem de încântați de descoperire. "Sunt încă fascinat de faptul că Rami Malek are un frate geamăn identic", a scris un internaut pe Twitter.

Rami a vorbit despre fratele său geamăn înainte, în timpul unei apariții pe 2015 la Jimmy Kimmel Live!

 

 

 

"Suntem gemeni identici, da. Nu mai semănăm chiar atât de mult ca în copilărie, dar da, suntem identici", a spus Rami.

 

 

#ramimalek#samimalek#twins

O postare distribuită de queen rami malek (@freddie_mercury_rami_malek) pe

 

Rami a povestit în celebra emisiune despre o peripeție care li se întâmplă adesea gemenilor identici- să-și schimbe rolul. 

 "Deci,  Sami mă cheamă într-o zi ...  și-mi spune: " Hei, știi un monolog grecesc dintr-o tragedie grecească?". "Da, bineînțeles, am studiat asta timp de patru ani". El spune: "Ascultă, am nevoie de tine să-mi ții locul la facultate, sa iau nota care îmi trebuie.". 

"Așa că am ajuns în clasă și profesorul îmi zice: " Hei, ești gata să faci asta? ". M-am dus, hotărât să iau puncte. Și țin eu monologul în fața întregii săli de conferințe, primesc câteva apaluze, dar oamenii se uită suspect la mine și profesorul era tare contrariat, de parcă m-ar fi întreba " De unde naiba ai  scos asta? ", a povestit amuzat actorul. 

FULLSCREEN
Rami Malek are un frate geamăn cu care seamănă leit! Cum arătau în copilărie
  • /


related posts