Ramona Bădescu este însărcinată în nouă luni


Ramona Bădescu a surprins pe toată lumea când a dat vestea că va deveni mamă.

Tag-uri: #Ramona Badescu

Actrița în vârstă de 50 de ani va avea un băiețel. A  reușit să țină secret faptul că este gravidă, dar a spsu în repetate rânduri că  își dorea extrem de mult un copil și că eset faoret fericită alături de noul ei iubit.

 

„Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a spus Ramona Bădescu, pentru Ok Magazine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de OK! MAGAZINE ROMANIA (@okmagazineromania) pe

 

 Ramona Bădescu și iubitul ei locuiesc în Italia, unde intenționează șă-și crească și copilul.  Ramona a povestit pentru OKMagazine și cum l-a cunoscut pe iubitul ei. 

 

„Am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoas.“, a spus Ramona Bădescu.


 

related posts

Modifică setările cookies