Ramona Gabor, model de succes în Dubai! A defilat la cea mai mare competiție de modă din Orientul Mijlociu


Nu doar Monica o duce bine peste Ocean, ci și Ramona Gabor, care este muză pentru mai mulți designeri celebri din Asia. 


Sora mai mică a Monicăi Gabor este stabilită de câțiva ani în Dubai, acolo unde a dat lovitura în afaceri. Fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu are propria linie de parfumuri, iar afacerea de succes îi aduce lunar câștiguri considerabile. 

Pe lângă acest business, Ramona își rotunjește veniturile cu activitatea din modelling. 

Recent, mezina familiei Gabor a defilat pentru mai mulți designeri la The Fashion Factor, cea mai mare competiție de modă din Orientul Mijlociu, organizată de MEA Fashion Corporation. 

Ramona a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă pentru designerul egiptean Mohamed Ismael și a defilat într-un ținută mulată, all black, pentru Alma de Amor. Ea o postat și câteva imagini și filmulețe din backstage pe contul de Instagram. 

„Supermodel!”, „E fanstastic! Sunt mândră de tine”, „Ești superbă!”, „O adevărată frumusețe!”, „Bravo, te-ai descurcat de minune!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Ramonei.

Anul trecut, în toamnă, Ramona Gabor a defilat pentru celebrul Yousef Al Jasmi, creatorul de modă care îmbracă vedete precum Shakira, Taylor Swift, Kylie Jenner, Beyonce sau Paris Hilton. 

  • Ramona Gabor, model de succes în Dubai! A defilat la cea mai mare competiție de modă din Orientul Mijlociu
Modifică setările cookies