Ramona Gabor, vedeta unei prezentări de modă în Dubai! Reacția fanilor: “Ești încântătoare cu aceste veșminte!”


Ramona Gabor duce o viață de vis în Dubai! Stabilită de câțiva ani pe tărâmul șeicilor, sora mai mică a Monicăi Gabor a reușit să aibă propriul business de succes și totodată să se numere printre modele apreciate de designerii asiatici. 


Recent, Ramona Gabor a defilat pentru celebrul Yousef Al Jasmi, creatorul de modă care îmbracă vedete precum Shakira, Taylor Swift, Kylie Jenner, Beyonce sau Paris Hilton. 

Bruneta a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, iar urmăritorii au copleșit-o cu complimente. Ramona a defilat într-o rochie nude superbă, mulată pe corp, iar pe cap a purtat un accesoriu plin cu perle și cristale . 

“Femeie frumoasă, ești încântătoare cu aceste veșminte! Te ador că ai rămas același om bun și frumos, știind ce să alegi în viață!”, “Ești frumoasă și elegantă mereu!”, “O zeiță!”, “Perfectă!”, “Doamne, cât ești de frumoasă!”, “Arăți incredibil!”, “Bombă!”, “A trebuit să-mi adun fața de pe jos!”, “Wow! Ești uimitoare! Ce frumusețe”, “Frumoasă și elegantă! Mult succes în tot ceea ce faci!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Și designerul din Kuweit a postat pe pagina sa de Instagram, acolo unde are peste 1,8 milioane de urmăritori, câteva filmulețe din culise cu frumoasa româncă. 

Ramona a profitat de prezentarea de modă pentru a-și face reclamă la linia ei de parfumuri. Afacerea de succes îi aduce câștiguri considerabile, mai ales că un parfum se vinde cu prețuri începând de la 99 de euro. 

Fotografii: Instagram Ramona Gabor

related posts

Modifică setările cookies