,,Rapunzel” nu s-a mai tuns de 11 ani! Cum se descurcă adolescenta cu cel mai lung păr din lume


Celebrul personaj Disney interpretat de prinţesa Rapunzel are un corespondent în viaţa reală.


Pentru al doilea an la rând, indianca Nilanshi Patel (17 ani) a fost recunoscută de Cartea Recordurilor drept adolescenta cu cel mai lung păr din lume.

Poreclită „Rapunzel” de prieteni şi de colegii de şcoală, Nilanshi spune că nu s-a mai tuns de 11 ani, în urma unei experienţe nefericite la frizerie.

„La vârsta de 6 ani am fost la un salon, dar a ieşit o tunsoare foarte urâtă. Aşa că am decis să nu mă mai tund niciodată”, a declarat indianca.

În consecinţă, părul ei a ajuns acum la o lungime impresionantă, în jur de 1,90 metri, cu 20 de centimetri mai mult decât în urmă cu un an, atunci când a fost inclusă pentru prima dată în Guinness Book. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guinness World Records (@guinnessworldrecords) on

 

,,Oamenii cred că mă confrunt cu atâtea probleme din cauza părului, dar nu e aşa. Pot să fac sport, dar şi orice altceva. E un farmec aparte al meu”, a mai spus Nilanshi, protagonistă a unui serial de televiziune rezervat recordurilor. ,,Deseori, când merg la o ocazie sau când joc tenis de masă, îmi fac o împletitură sau un coc în vârful capului ca să mă simt mai confortabil”, a precizat adolescenta.

 

 

Dacă îşi lasă părul despletit, Nilanshi Patel e nevoită să poarte tocuri pentru ca podoaba capilară să nu atingă pământul. De asemenea, e ajutată foarte mult de mama ei în ceea ce priveşte îngrijirea părului.

„Îl spăl o dată sau de două ori pe săptămână, îl dau cu ulei, după care mă usuc stând la soare sau cu un uscător”, a completat „Rapunzel”.

FULLSCREEN
,,Rapunzel” nu s-a mai tuns de 11 ani! Cum se descurcă adolescenta cu cel mai lung păr din lume
  • /

related posts

Modifică setările cookies