Rareș Bogdan se mândrește cu soția: „Este fiică de multimilionari! Bogată și frumoasă!"


Toată lumea îl cunoaște pe Rareș Bogdan, fost realizator TV la Realitatea, europarlamentar și unul dintre cei mai vocali politicieni români în ultima vreme. Puțină lume o cunoaște însă pe soția sa, care este o prezență discretă în spațiul public.


Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost recent invitat la podcast-ul lui Codin Maticiuc. Politicianul a vorbit despre viața lui personală, inclusiv despre soția sa Florina, pe care a descris-o „frumoasă și bogată”.

Rareș Bogdan este un mare iubitor de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la soția lui.

„Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multimilionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?”, a spus politicianul.

Rareș Bogdan: „Soția mea a plâns”

Europarlamentarul PNL a vorbit și de momentul care l-a deranjat cel mai tare în cariera lui de jurnalist.

„Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD și atunci au apărut atacuri înfiorătoare legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. (…) A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți într-adevăr. Au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns pentru că i-au zis că a fost kitchoasă rochia”, a mai spus Rareș Bogdan.

Cine este și cum arată soția lui Rareș Bogdan

Florina Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ”Vitacom”, una dintre cele mai importante companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice.

Florina Bogdan stă în umbra soțului ei și preferă să se ocupe de afaceri și de familie. Ea administra o sală de sport din nordul Bucureștiului. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au doi copii, o fată și un băiat.

Stewardesă, antrenoare de fitness, antreprenoare, jurist

„Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet”, spunea soția lui Rareș Bogdan în cadrul unui eveniment.

În trecut, Florina Bogdan a fost stewardesă, chiar în perioada studenției, atunci când se iniția în tainele Dreptului. „A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, scriau ziariștii de la ziardecluj.ro.

digitALL STARS – COLIND

related posts

Modifică setările cookies