Răspunsul lui Kate Middleton când o fetiță a întrebat-o de ce nu poartă ”rochia prințesei Elsa”


O tânără admiratoare a lui Kate Middleton a aflat că prințesele din viața reală nu poartă întotdeauna rochie.


La ora actuală, Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, sunt într-o vizită în Cumbria unde, printre altele, s-au întâlnit și cu fermierii locali. 

Citește și: Ea e Elsa in marime naturala. Cum arata tanara care se poate transforma in cel mai iubit personaj animat din ultimii ani

Aici, Ducesa de Cambridge a primit flori de la două surori. Deși fetițele au fost un pic timide când a fost vorba să răspundă întrebărilor lui Kate, tatăl lor a dezvăluit cât de încântate sunt de întâlnirea cu aceasta. 

”Este o prințesă. Tu adori prințesele!”, i-a spus micuței care dădea mâna cu Kate.

Bărbatul s-a întors apoi înspre ducesă și i-a mărturisit: ”Era curioasă dacă vei purta rochia ta de Prințesă Elsa”, referindu-se la personajul din animația Disney ”Frozen”.

”Știu. Îmi pare rău”, a răspuns imediat Kate. ”Am venit în pantaloni și haină pentru că mă voi duce să văd niște oi”.

Kate (37 de ani) a ajuns în zona rurală - acolo unde a petrecut multe vacanțe alături de familia sa - purtând o jachetă Troy London, la care a accesorizat cercei Kiki McDonough.

Deși ținuta ei de acum a fost lejeră și practică, Kate a avut un look asemănător prințesei Elsa în noiembrie 2017, când a apărut la un eveniment la Palladium Theatre’s Royal Variety Performance într-o rochie albastră, cu paiete strălucitoare, semnată Jenny Packham.

Foto: Getty 

Vezi și: Top ținute de gravidă purtate de Meghan Markle

FULLSCREEN
Răspunsul lui Kate Middleton când o fetiță a întrebat-o de ce nu poartă ”rochia prințesei Elsa”
  • /

related posts

Modifică setările cookies