Răsturnare de situație. Choupette, pisica lui Lagerfeld, moștenește o avere mult mai mare


Choupette, celebră pisică a lui Karl Lagerfeld, va moșteni o avere și mai mare decât a anticipat ințial presa.


Dacă initial presa a scris că felina urma să moștenească 150 de milioane de dolari, se pare că suma e mai mare cu aproximativ 50 de milioane de dolari.

BBC mai scrie că ea nu e singura moștenitoare. Într-un interviu acordat anul trecut revistei Numero, Lagerfeld s-ar fi referit la Choupette astfel: „una dintre moștenitoarele averii mele”, ceea ce înseamnă că în testamentul lui ar putea exista și un moștenitor uman. În același interviu, Lagerfeld ar fi spus, tot referindu-se la averea lui: „nu vă îngrijorați, e destul pentru toată lumea”.

Pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câștigat în ultimii ani aproape 3.2 milioane de dolari, sumă care se adaugă la averea pe care o are deja, de 2,1 milioane de dolari. 

Choupette a obținut această sumă din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura. 

De asemenea, felina a făcut și numeroase pictoriale și apare chiar într-un calendar, alături de mai multe fotomodele. În urma acestor apariții a încasat sute de mii de dolari.

Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut în ultimii ani, iar în 2014 a fost lansată chiar şi o carte despre el. 

Vezi și:

Volumul se numește „Choupette – viața spectaculoasă a unei pisici”, a fost scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini și o serie de fotografii făcute chiar de Lagerfeld. În același volum sunt oferite și detalii legate de viața și preferințele culinare ale pisicii. 

Mirror.co.uk mai scrie și că Choupette are mai multe servitoare, care sunt obligate, printre altele, și să țină un jurnal în care notează stările pe care le are Choupette zilnic. Potrivit revistei Numero, pisica primește patru feluri de mâncare zilnic, iar Lagerfeld spunea, la un moment dat, că mâncarea îi e servită în niște „boluri fabuloase”.

Lagerfeld nu e singura celebritate care își lasă averea animalului de companie. Designerul Alexander McQueen a lăsat moştenire 50.000 de lire sterline din cei 16 milioane de lire sterline câinilor săi. Oprah Winfrey, la rândul ei, a spus că le va lăsa moștenire câinilor săi în jur de 30 de milioane de dolari.

related posts

Modifică setările cookies