Răvăşitoare la 51 de ani. Pamela Anderson, cu iubitul pe covorul roşu


Actriţă de origine canadiană a avut una dintre rarele sale apariţii în public alături de iubitul Adil Rami, un fotbalist francez cu 18 ani mai tânăr. 


Cei doi au făcut senzaţie duminică seară, la gala organizată de sindicatul fotbaliştilor profesionişti din Hexagon.

GALERIA FOTO MAI JOS

Mamă a doi copii, din căsnicia cu Tommy Lee, Pamela Anderson formează un cuplu cu Rami începând din 2017. Relaţia e una tumultuoasă, cei doi trecând deja şi peste o despărţire de câteva luni, împăcarea survenind la începutul acestui an.

La evenimentul de la Paris, actriţa din celebrul serial Baywatch a avut o prezenţă încântătoare, reuşind să-şi ascundă vârsta. Ea a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare închisă, dar cu tăieturi îndrăzneţe în partea superioară. Pe covorul roşu, Pamela şi Adil au fost numai un zâmbet, semn că cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. De altfel, la un moment dat, Pamela Anderson i-a „furat” un sărut fotbalistului, campion mondial cu naţionala Franţei în 2018.

În cadrul ceremoniei, Adil Rami a fost invitat şi pe scenă pentru a acorda una dintre distincţii. „Am venit să acord un premiu, nu riscam să iau unul”, a glumit partenerul Pamelei. Rami şi-a continuat discursul spectaculos atunci când a fost pus să comenteze asemănarea sa cu brazilianul Ronaldo (invitatul special de anul trecut), cei doi având în comun faptul că au fost campioni mondiali şi că au îmbrăcat tricoul echipei AC Milan. „Totuşi ne separă ceva, viteza. Eu prefer «relanti»-ul Pamelei Anderson”, a spus Rami spre amuzamentul întregii asistenţe.

FULLSCREEN
Răvăşitoare la 51 de ani. Pamela Anderson, cu iubitul pe covorul roşu
  • /

related posts