Răzbunarea genială a unei femei, după ce soțul a înșelat-o cu o tânără de 19 ani


O femeie a povestit pe TikTok cum a decis să se răzbune pe soțul ei, după ce a aflat că acesta o înșelase cu o fată de 19 ani.


Se spune că răzbunarea nu e chiar o alegere bună atunci când cineva ne-a făcut rău, însă o femeie a găsit o metodă deloc agresivă, ba chiar educativă, de a-și face de rușine soțul infidel. 

Gabrielle Stone a le-a povestit utilizatorilor de pe TikTok cum s-a răzbunat pe soțul ei care ar fi înșelat-o. „Soțul meu a avut o aventură cu o tânără de 19 ani timp de șase luni. Sunt fotografii cu ea pe canapeaua noastră din sufragerie. El a plecat chiar și cu părinții ei în vacanță, dar i-a mințit că îl cheamă Daniel”, a scris aceasta în filmulețul de pe TikTok. 

După ce a cerut divorțul, Gabrielle a scris o carte best-seller despre această întâmplare, iar numele pe care i l-a dat soțului ei în carte este chiar Daniel. Femeia a reușit să își cumpere o casă, demonstrând că a luat cea mai bună decizie și că răzbunarea ei i-a adus numai avantaje

 

@gabrielle_stone

The best part of this video is my dog understanding the assignment. ##divorce

♬ Do It To It - ACRAZE

 

 

Gabrielle a strârnit mii de reacții, majoritatea lăsând mesaje de apreciere: “Aceasta este ceea ce numim transformarea durerii în putere”, “Acum îmi comand cartea”, “O regină care știe ceea ce merită”, "Este sincer înfricoșător cum bărbații pot trăi vieți duble. Pe bune este înspăimântător", sunt doar câteva dintre comentarii. 

Sursă foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies