Răzvan Lucescu, despre pandemia de coronavirus: „Nu va fi uşor să scăpăm de această situaţie”


Pandemia de coronavirus a reușit să îi îngenuncheze chiar și pe cei mai optimiști oameni, personalități din toate domeniile fiind pesimiști când vine vorba despre momentul în care vor fi ridicate restricițiile impuse de guvernele țărilor afectate de virusul care a plecat din orașul chinez Wuhan.


Zilele trecute, unul dintre cei mai în vogă antrenori români, Răzvan Lucescu, a vorbit despre criza prin care trece omenirea, afirmând că trebuie să învățăm să avem răbdare.

„În momentul de faţă, nu este absolut nimic clar. Singurul lucru pe care îl cred este că nu va fi uşor să scăpăm de această situaţie. Nu se rezolvă nici peste o lună, nici peste nouă, nici peste trei. S-ar putea ca, urmare a acestor restricţii pe care absolut toate ţările le-au luat, să se ţină sub control, ceea ce este un pas foarte important înainte. Trebuie să învăţăm să avem răbdare şi, de la zi la zi, de la o săptămână la alta, să înţelegem mai bine ceea ce se poate întâmpla. Şi de-abia mai târziu să se găsească nişte soluţii care pot fi realiste”, a spus Răzvan Luceascu la Telekom Sport.

Vezi și: #PoartăMască - Cum îţi poţi face mască de proţectie acasă

related posts