Reacția Anamariei Prodan după ce s-a scris că Laurențiu Reghecampf a fugit în Deltă cu un prieten și cu două tinere


În presă au apărut informații potrivit cărora weekend-ul acesta Laurențiu Reghecampf s-a distrat în Delta Dunării alături de un prieten și de două tinere, dar Anamaria Prodan nu se dezminte. 


Pe Instagram, Anamaria postează o mulțime de fotografii alături de Reghe, poze lângă care pune hastag-ul #sotulperfect - #perfecthusband. 
 
În plus, la pozele de cuplu, descrierile sunt pe măsură:

 „Reghecampf, numărul 1 de departe.”
 
Laurențiu Reghecampf a avut grijă ca escapada lui să fie cât mai discretă, dar jurnaliști au aflat. Asta chiar dacă Reghe ar fi închirat integral o pensiune, pentru a sta departe de ochii curioșilor. 
 
 
 

În cazul Anamariei și a lui Reghe, în ultimele săptămâni s-a făcut mare vâlvă. Pe 17 iunie, Reghecampf spunea că divorțează, dar ulterior,  Anamaria Prodan a negat că urmează să se despartă și a afirmat că fostul antrenor de la FCSB a glumit când a vorbit cu jurnaliștii: 

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă”.

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

related posts

Modifică setările cookies