Reacția incendiară a unei tinere fotomodel după ce era să fie dată jos din avion din cauza decolteului uriaș


Eve J. Marie, model Playboy care a apărut pe coperta revistei în mai 2019, a vrut să se răzbune pe compania aeriană care i-a „administrat” cea mai mare umilință de când călătorește cu avionul. Totuși, se prea poate ca reacția ei să nu fi avut efectul dorit asupra managerilor Southwest Airlines.


Eve J. Marie (26 de ani) a zburat cu Southwest Airlines în octombrie 2020, de la Texas la Tusla, alături de fiul ei de 7 ani. La îmbarcare a purtat o salopetă cu imprimeu leopard, mulată până la refuz, care îi scotea în evidență decolteul amețitor. 

Ținuta a atras atenția multor pasageri, care nu și-au putut lua ochii de la ea în timpul pregătirilor de dinaintea decolării. Echipajul a considerat că femeia nu e îmbrăcată corespunzător, motiv pentru care i-a cerut să-și acopere formele generoase ori să coboare. Fiindcă nu avea haine de schimb, tânăra a fost obligată să poarte, până la destinație, sacoul de muncă al unei însoțitoare de zbor.

La Tusla, Eve J. Marie a răbufnit, declarându-se „umilită” și „batjocorită” de angajații companiei aeriene. Însă, cea mai tare replică le-a dat-o la aproape 4 luni de la incident, când a închiriat un avion pentru o ședință foto incendiară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve J Marie (@evejmarie)

Veniți la bord?”, a scris Eve J. Marie în dreptul acestei fotografii care a stârnit comentarii aprinse pe Instagram.

Stați jos, relaxați-vă și bucurați-vă de călătorie”, a scris tânăra în dreptul unei alte poze, în care apare tolănită pe un fotoliu de la clasa I.

Deși au rezonat cu ea, fanii tinerei influencer trebuie să știe că o companie aeriană își poate rezerva dreaptul de a coborî din avion orice persoană care nu respectă standardele sale privind ținita la bord.

Conform reprezentanților companiei, Southwest Airlines „poate, la discreția sa, să refuze transportul sau să îndepărteze din aeronavă, în orice moment, un pasager care are un comportament obscen sau evident ofensator, inclusiv dacă poartă haine obscene sau vădit ofensatoare”.

Fotografii: @evejmarie

Vezi și VIDEO: Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54

FULLSCREEN
Reacția incendiară a unei tinere fotomodel după ce era să fie dată jos din avion din cauza decolteului uriaș
  • /

related posts

Modifică setările cookies