Reacția lui George Burcea după ce ziarele au surprins-o pe Andreea Bălan cu alt bărbat la mare


George Burcea și Andreea Bălan au anunțat la începutul lui martie că au decis să divorțeze, după ce în presă apăruseră mai multe informații potrivit cărora mariajul acestora nu mai funcționează.
 


Mai mult, George Burcea s-a mutat de acasa, iar Andreea și-a vpzut o perioadă de viața de artistă și de mama. După câteva luni în care ea însăși a mărturisit că s-a focusat pe e însăși și pe dorința de a-și regăsi puterea interioară, Andree se pare că a început să se gândească la o altă relație de iubire.
 
Ziarul Can Can a surprins-o în acest weekend la mare, alături de Tiberiu Argint, unde se pare că cei doi s-au purtat ca doi îndrăgostiți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Si mai ales de copii sã avem grijã. Sã-i lãsãm sã se bucure de viatã” Satin ???? @danielharra ????

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

float through life, just take it easy, not too much stress, just float ????????✨

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

 
În tot acest timp, cel care a avut grijă de fetițe a fost Geoerge Burcea, conform înțelegerii dintre cei doi, care au căzut de acord să le ofere copiilor șansa de a crește cu ambii părinți. Mai mult, după weekendul plin de iubire petrecut de Andreea cu cel care ar putea reprezenta noua sa relație, George a ținut șă își arate latura de părinte responsabil. Chiar a scris pe Instagram un mesaj despre tot ceea ce contează în această perioadă în care atât el, cât și Andreea, o iau pe drumuri diferite:
 
„Și mai ales de copii să avem grijă. Să-i lăsăm să se bucure de viață”, postat alături de fotografia cu cele două fetițe.  
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:

 

FOTO:

GEORGE BURCEA INSTAGRAM

ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM

FULLSCREEN
Reacția lui George Burcea după ce ziarele au surprins-o pe Andreea Bălan cu alt bărbat la mare
  • /

related posts

Modifică setările cookies