Reacția lui Pepe, după ce a fost dat în judecată de Oana Zavoranu la 8 ani după divorț


La 8 ani după divorț, Pepe încă trăiește o telenovelă cu Oana Zavoranu, fosta sa soție. Zavo l-a dat în judecată pe artist. Motivul? 


Oana Zăvoranu l-a acuzat pe fostul sau soț că i-ar fi stricat imaginea, așa că i-a cerut daune morale, pe atunci, de 500.000 de euro. Am stat de vorbă cu Pepe, care ne-a răspuns în exlusivitate pentru Perfecte.ro.

Pepe a fost luat prin surprindere de faptul că Oana l-a chemat din nou în instanță, făcându-i plângere penală la Judecătoria sectorului 3 din București. Vedeta nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect, rezumându-se la a declara, următoarele: “Nu am primit nicio citație, nici pe persoană fizică, nici pe juridică. Nu știu despre ce e vorba! Atâta timp cât nu am fost citat, nu am de ce să mă duc acolo. Nu vreau să comentez mai mult pe acest subiect!”.
 
Pepe și Oana Zavoranu au fost căsătoriți timp de aproape 5 ani. Cei doi au divorțat în 2011 și de atunci nu au terminat cu procesele, pentru că se judecă încă în instanță.
  

Citește cel mai recent interviu cu Pepe: ”Mi-ar fi plăcut să exist și pe radio pentru că am toate concertele cu sălile pline, sunt un artist iubit”

FULLSCREEN
Reacția lui Pepe, după ce a fost dat în judecată de Oana Zavoranu la 8 ani după divorț
  • /

related posts

Modifică setările cookies