Reacția soției actorului Dominic West, după ce acesta a fost surprins sărutându-se cu Lily James


Un nou scandal amoros este în plină desfășurare la Hollywood. 


Recent, actorul Dominic West (50 de ani) și actrița Lily James (31 de ani) au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. După apariția imaginilor în presa internațională, a venit și reacția soției lui Dominic West.

Aceasta, Catherine FitzGerald, s-a declarat ”șocată, devastată, cu inima frântă”, pentru că nu se aștepta la așa ceva și credea că mariajul lor este în regulă. 

Aflați în Roma, într-o vacanță romantică, Dominic West și Lily James, actrița din ”Mamma Mia”, nu s-au ferit să se îmbrățișeze și să se sărute în plină stradă.

O prietenă a lui Catherine, care s-a dus să o consoleze în casa acesteia de lângă Chippenham, Wiltshire, a declarat pentru Daily Mail că, după ce aceasta a văzut fotografiile, a fost ”devastată” pentru că ea credea că ”sunt bine împreună” și de bucură de o ”căsnicie fericită”.

”Catherine a încercat să vorbească cu Dominic, dar acesta nu îi răspunde la telefon. Este complet șocată pentru că nu știa că s-a întâmplat ceva între ei. Erau foarte bine împreună, chestia asta a venit din senin”, a declarat sursa menționată. 

Dominic West și Catherine au patru copii împreună: Dora (13 ani), Senan (12 ani), Francis (11 ani) și Christabel (7 ani). 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

 

  • Reacția soției actorului Dominic West, după ce acesta a fost surprins sărutându-se cu Lily James

related posts

Modifică setările cookies