Reacții după ce Mihaela Stan a părăsit Survivor: "Este nostim când vin prea neînfricați"


Mihaela Stan a părăsit competiția Survivor 2022 după ce, din păcate, după terminarea Jocului de Comunicare, și-a pierdut cunoștința și a fost nevoie de intervenția medicului.


La SurvivorExtraShow, Zanni l-a avut invitat pe Bogdan Urucu și amândoi au discutat plecarea acesteia. Zanni nu s-a putut abține și a fost ironic la adresa acesteia. A făcut de mai multe ori referire la faptul că Mihaela a intrat în competiție convinsă că e un concurs foarte ușor: 

"Este nostim când vin prea neînfricați, prea lei, prea dați-vă la o parte. (...) Nici nu s-au reconfigurat bine echipele, că a leșinat la traseu."
 
 
La rândul său, Bogdan Urucu a precizat: 
 
"Uite că a lovit-o, cred că acum nu ar mai spune la fel." 
 
La plecare, Mihaela a recunoscut că e un concurs greu și, emoționată, și-a luat la revedere de la colegii ei. „Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot."
 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies