Reacțiile vedetelor după moartea Cristinei Țopescu: ”A fost ca o lovitură în moalele capului”


Anunțul conform căruia jurnalista Cristina Țopescu a trecut în neființă a fost un șoc pentru mulți dintre români. Mulți dintre cei care au cunoscut-o au postat pe contul de Facebook mesaje pline de sensibilitate și durere.


Iuliana Tudor a notat pe pagina ei de Facebook: ”Cristina Țopescu s-a stins...de neînțeles!!!

Citește și: Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: “Cu doi oameni dragi mie”

Am același sentiment ca în ziua în care s-a stins Andrei Gheorghe și toată lumea vorbea despre "marele om de radio". Ca și el, Cristina nu prea mai avea loc în media ultimilor ani. Deși, Vorbim de un jurnalist vertical și profesionist. Poate că ar trebui să fim mai atenți și să nu lăsăm " la vatră" înainte de vreme oameni care au în sânge meseria asta. Pentru astfel de oameni jurnalismul înseamnă Viață. Nu le luați Viața înainte de vreme”.

Oana Pellea a scris câteva cuvinte pe pagina ei de Facebook: ”Nu, Cristina....nu...!”

Sorin Mărcuş o cunoaște pe Cristina Țopescu de 40 de ani: 

Ne cunoaștem de peste 40 de ani... ieșeam la dans în Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare...

Cristina tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă și fericită!

Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun Marian și ieșeam în gască mai tot timpul..

Apoi, după ‘90 fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam intâmplător spre deloc in ultimii ani...

Am încercat acum 2-3 ani să o mai scot din casă... m-a refuzat politicos...

Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție și mi-a spus că nu își mai doreste socializare și că are o relație distantă și rece si cu el...

Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei și am vorbit un pic..

Ultimul mesaj i l-am dat în noiembrie anul trecut și nu mi-a răspuns...

Singurătatea, depresia ucid...

Drum bun suflet drag...”.

Criticul de film Irina Margareta Nistor: ”Cristina a avut o afecțiune teribilă pentru toate necuvântoarele. A avut întotdeauna niște emisiuni fascinante. A fost întotdeauna îndrăgostită de filme de cinema. Avem așa o nostalgie față de prezentatoarele de altă dată. Avea o frumusețe interioară. Întotdeauna și-a iubit meseria”.

Nicu Alifantis: ”A încetat din viață Cristina Țopescu, o femeie deosebită, puternică și o mare iubitoare de suflete! Dumnezeu să te-odihnească, Cristina și să te țină în brațele Sale!”

Andreea Raicu a consemnat pe site-ul său, andreearaicu.ro: ”În urmă cu câteva luni, am schimbat câteva mesaje în care îmi spunea că își mai revenise după o perioadă mai grea, mai ales dupa plecarea tatălui ei, și că ar vrea să ne vedem și să mâncăm o salată, ea fiind o super pofticioasă.

Am amânat întâlnirea pentru o periodă mai puțin aglomerată pentru mine, fără să mă gândesc vreo secundă că poate acel moment nu va mai fi. 

Știu că moartea e cea mai mare certitudine pe care o avem și cu toate astea, când e atât de aproape, te lovește atât de tare… că cel mai neașteptat lucru. Vestea plecării ei a fost ca o lovitură în moalele capului pe care încă o simt”.

related posts

Modifică setările cookies