Rebel Wilson și-a dus iubita în vacanță, cu elicopterul. Cine e Ramona Agruma


Rebel Wilson a dus relația cu iubita ei la un nou nivel. Actrița de 42 de ani, care a recunoscut că este lesbiană, a zburat cu elicopterul în Islanda alături de partenera ei, creatoarea de modă Ramona Agruma.

Tag-uri:

După ce toată viața ei a căutat un „prinț Disney”, actrița Rebel Wilson și-a dat seamă că avea nevoie, de fapt, de o „prințesă Disney”. Ea a anunțat public că este într-o relație amoroasă cu Ramona Agruma, o creatoare de modă de 38 de ani.

Cele două au plecat împreună în vacanță, în Islanda, unde au zburat cu elicopterul și au făcut baie în natură, la temperaturi scăzute.

Încercăm să arătăm cool în timp ce înghețăm”, a scris actrița într-un Story pe Instagram după zborul cu elicopterul.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Rebel Wilson și-a mărturisit noua orientare sexuală într-o postare pe rețelele sociale, la începutul acestei luni. Aproape două milioane de admiratori au apreciat confesiunea ei.

Înainte de relația cu Ramona Agruma, Rebel Wilson s-a iubit cu antreprenorul Jacob Busch, care era cu 11 ani mai tânăr decât ea. Cei doi s-au despărțit după circa un an împreună.

Anterior, Rebel Wilson s-a luptat cu kilogramele în plus, reușind să slăbească după ce a adoptat o dietă drastică și un stil de viață complet nou. Anul trecut, actrița a anunțat că are probleme de fertilitate.

Fotografii: Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies