Reghecampf spune că divorțează, Anamaria Prodan spune că nu și că îl iubește, dar se pare că ambii au sunat la 112 


Dupa ce Reghecampf a anunțat divortul de soția sa, Anamaria a negat și a spus ca e doar o glumă din partea antrenorului.


Potrivit cancan.ro. se pare că cei doi au avut mari conflicte și au ajuns chiar să sune la 112. Se pare că Reghe ar fi solicitat ajutorul politiei, pe motiv că Anamaria e "agitată si ca amenintă că-și va face rău". Conform aceleiași surse, Anamaria ar fi apelat și ea 112 pentru a se plânge ca Reghe o tine sechestrată în casă.
 
Se pare că la vila cuplului de la Snagov au ajuns un echipaj de politie si o ambulanță. Ulterior, Reghe ar fi ajuns la concluzia divorțului. 
 
 
Pentru FANATIK, Reghe a declarat:
 
“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”
 
Ce e însă ciudat e că Anamaria a spus apoi că soțul ei a glumit iar de 1 iunie, tot ea,  scria pe Instagram:
 
"15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de ține… nu are limita! Nu există ceva mai frumos decât tine …eșți iubirea vieții mele! .Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!"
 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies