Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut în baston la un eveniment public. Majestatea Sa a fost însoțită de Prințesa Anne


Regina Elisabeta a II-a a fost văzută sprijinindu-se în baston, pentru prima dată din 2004 când a fost operată la genunchi. Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, a participat la o ceremonie la Westminster Abbey, fiind însoțită de Prințesa Anne, singura ei fiică. 


Elisabeta a II-a a purtat o rochie cu imprimeu, un palton albastru la care a asortat o pălărie cu flori și o poșetă neagră. Suverna i-a înrijorat pe britanici, după ce a apărut în baston. Este pentru prima dată din 2004, când a fost operată la genunchi. 

Regina Elisabeta a II-a și fiica sa, Prințesa Anne, au participat la ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Prințesa Anne (71 de ani) este singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip și sora mai mică a Prințului Charles. Este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de Prințesă regală și a unsprezecea în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințesa Anne este o prezenţă discretă în cadrul monarhiei britanice şi nu se ştiu foarte multe detalii despre viaţa sa privată. Ea are o relație apropiată cu mama ei, chiar dacă apar mai rar împreună în public. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

În cei aproape 70 de ani de domnie, Elisabeta a II-a s-a bucurat în general de o sănătate bună. Analizând felul în care arată, în imaginile de mai sus, cele două personalități feminine din familia regală britanică par mai degrabă surori decât mamă și fiică. 

Sursă foto: Instagram/ royal_egazine

Vezi și: Squid Games pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies