Regina, foarte supărată pe Meghan Markle. Ce plan are pentru a-l face pe Harry să divorțeze de ea


The Globe a publicat o copie a unui presupus mail scris de Regina Elisabeta din care reiese că Suverana Marii Britanii nu se întâlnește cu soția lui Harry decât atunci când este nevoită.


Jurnaliștii de la The Globe scriu că Regina o evită pe Meghan de câte ori are ocazia. Mai mult, publicația amintită mai scrie că Regina ar avea inclusiv un plan prin care să-l facă pe nepotul său, Harry, să divorțeze de Meghan. 

Potrivit jurnaliștilor, Regina ar fi foarte nemullțumită de faptul că Meghan încalcă foarte des protocolul regal, cheltuielile foarte mari (se pare că Ducesa investește foarte mulți bani pe haine), dar și faptul că se poartă foarte urât cu angajații din Palatul Kensington. 

Vezi și:

Recent, Regina s-a supărat din nou pe Meghan, de data asta pentru că a pozat alături de două prietene.

Deși fețele regale nu au voie să ia parte la evenimente high-end, Meghan Markle a luat parte la unul, încălcând, astfel, încă o dată protocolul.

Ducesa de Sussex a participat la un eveniment monden organizat de Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă. 

La un moment dat, Meghan a pozat în backstage într-o rochie Givenchy, în timp ce își mângâie burtica, iar fotografia a ajuns pe conturile de Instagram ale prietenelor alături de care s-a fotografiat. Fotografia a dispărut ulterior de pe conturile respective, scrie tabloidul britanic Daily Mail, care precizează și că însăși Regina ar fi dat ordinul ca fotografia să dispară, după ce i-a fost arătată de un angajat al Casei Regale.

Potrivit surselor din Palatul Kensington, citate de tabloidul britanic, Regina a considerat că fotografia oferă un cadru prea intim. De asemenea, protocolul regal prevede ca fețele regale să nu epateze prin ținutele pe care le poartă. 

În plus, în fotografie Meghan poartă ojă neagră, iar protocolul regal le interzice femeilor din familia regală să poarte ojă colorată.related posts