“Regina întunericului”, apariție irezistibilă în costum de baie. Modelul celebru pentru culoarea fascinantă a pielii


La 30 de ani, Nyakim Gatwech este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, însă drumul spre succes a fost unul anevois. Victima a bullyngului în copilărie și adolescență din cauza culorii închise a pielii, Nyakim a reușit să transforme tocmai acest “dezavantaj” într-un atu.

Tag-uri: #Nyakim Gatwech

Culoarea extrem de închisă a pielii o face specială în lumea modellingului. Dacă în trecut colegii de școală râdeau de ea din cauză că e “prea neagră”, în prezent tocmai acest lucru o face să iasă în evidență și să fie apreciată în industria modellingului.

Născută într-o tabăra de refugiați din Etiopia, crescută în altă tabăra în Kenya, Nyakim Gatwech este un exemplu de succes pentru multe tinere africane, însă nu i-a fost deloc ușor. “La școală, când mă așezam într-o bancă, colegii din față sau din spate se ridicau și plecau, de parcă aș fi avut vreo boală sau aș fi mirosit urât… iar unii dintre acești copii erau și ei de culoare”, își amintește modelul.

 

A lăsat toate acestea în urmă, iar acum tocmai pentru aceasta nuanță ultra închisă a pielii este admirată. Posesoarea unui trup de zeiță, sudaneza impresionează atât pe podiumul de modă, cât și pe covorul roșu sau pe rețelele de socializare. În cele mai noi postări, cea care s-a autointitulat “Regina întunericului” arată fabulos în costum de baie.

 

“Îți ia timp să te iubești pe tine însuti. Dacă te iubești pe tine, și alții te vor observa. Acest lucru se vă reflecta asupra ta, iar oamenii nu au decât să accepte asta sau să plece”, spunea într-un interviu Nyakim Gatwech.

  • “Regina întunericului”, apariție irezistibilă în costum de baie. Modelul celebru pentru culoarea fascinantă a pielii

related posts

Modifică setările cookies