“Regina întunericului”. Nyakim Gatwech, modelul cu cea mai închisă culoare a pielii, fascinează cu frumusețea ei


De la o adolescentă ridiculizată din cauza culorii închise a pielii la unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului – drumul spre succes nu a fost tocmai ușor pentru Nyakim Gatwech. Însă acum, la 29 de ani, se bucură apreciere în lumea modellingului și este o sursă de inpsiratie pentru alte tinere africane.

Tag-uri: #Nyakim Gatwech

Nyakim Gatwech este americancă, cu origini sudaneze, născută în Etiopia. În Statele Unite a ajuns când avea 14 ani. La școală, și-a dat seama că toți copiii se uită insistent la ea din cauza pielii sale închise. “Râdeau de mine din cauza asta”, își amintește Nyakim. Acum folosește culoarea pielii ca pe un atu. S-a autoproclamat “Queen of Dark” / Regina Întunericului și face senzație cu look-ul ei special. 

Sursa foto: GETTY IMAGES

“Îți ia timp să te iubești pe tine însuti. Dacă te iubești pe tine, și alții te vor observa. Acest lucru se va reflecta asupra ta, iar oamenii nu au decât să accepte asta sau să plece”, spunea într-un interviu Nyakim Gatwech.

O postare de pe social media a lui Nyakim a ajuns virală, după ce un șofer de Uber a întrebat-o dacă și-ar albi pielea pentru 10.000 $. Tânăra i-a răspuns răzând: “Nu aș face niciodată așa ceva! Culoarea pielii mele este o binecuvântare”. 

  • “Regina întunericului”. Nyakim Gatwech, modelul cu cea mai închisă culoare a pielii, fascinează cu frumusețea ei

related posts

Modifică setările cookies