Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie de 180 de euro


O nouă lecție de stil de la Regina Letizia a Spaniei! Soția Regelui Felipe al VI-lea reușește să ne surprindă de fiecare dată cu alegerile sale vestimentare. 


De data aceasta, fosta jurnalistă a demonstrat că nu e nevoie să cheltuiești o avere pentru a avea o apariție impecabilă. Regina Letizia a participat recent la evenimentul “Concepcion Arenal”, care a avut loc la Biblioteca Națională a Spaniei, în Madrid. 

Letizia (48 de ani) a atras toate privirile cu rochia roșie, elegantă, semnată Massimo Dutti, cu crăpătură sexy pe picior și spatele ușor decupat. 

Rochia purtată de regina Spaniei costă aproximativ 180 de euro. Letizia și-a accesorizat ținuta cu un palton negru oversize și o pereche superbă de stiletto în două nuanțe.

Regina și-a prins părul într-o coadă lejeră și a optat pentru un look natural. Letizia nu a renunțat nicio clipă la masca de protecție și a încercat să respecte distanțarea socială atunci când a purtat discuții cu invitații de la eveniment. 

Mai multe fotografii cu ținuta Reginei Letizia în galeria foto de mai jos

Letizia a Spaniei este căsătorită cu Regele Felipe al VI-lea de 16 ani și au împreună două fete: Leonor (15 ani) și Sofia (13 ani). 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Jenny, ce-ați făcut?”

 

related posts

Modifică setările cookies