Regina Letizia, diagnosticată cu o boală cruntă! Monarhul Spaniei a suferit în tăcere până acum


Regina Letizia a Spaniei este, fără îndoială, una dintre cele mai elegante, rafinate și frumoase prezențe din Europa, însă puțini sunt cei care știu că monarhul ascunde o durere cruntă. Iată ce spun specialiștii despre boală pe care soția Regelui Filip al Spaniei a ținut-o în secret până acum!


De fiecare dată are apariții impecabile și nimeni nu ar spune că se confruntă cu dureri mari, însă soția Regelui Filip, în vârstă de 50 de ani, a ascuns până de curând acest lucru. Este vorba despre metatarsalgia cronică, o boală care îi afectează picioarele și care, implicit, o determină să renunțe la colecția sa impresionantă de pantofi cu toc.

Regina Letizia a fost diagnosticată cu neuromul Morton la piciorul stâng, o afecțiune cu care se confruntă de regulă femeile. Potrivit specialiștilor, durerea în acest caz se localizează în spațiul 3 interdigital, mai exact între cel de-al treile și al patrulea deget al piciorului.

Nu este exclus ca boala să se fi agravat, dat fiind faptul că Regina Letizia a purtat la un eveniment recent pantofi fără toc, lucru mai puțin obișnuit pentru ea.

Sursă foto: Getty

  • Regina Letizia, diagnosticată cu o boală cruntă! Monarhul Spaniei a suferit în tăcere până acum
Modifică setările cookies