Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, pusă la îndoială! Ce mesaj a transmis omul de afaceri: „Te vei pierde”


Gabi Bădălău, partenerul Biancăi Drpgușanu, a publicat în mediul online un mesaj cel puțin bizar, care i-a făcut pe fani să creadă că relația cu diva showbiz-ului românesc nu este deloc ceea ce pare.


Din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare, Gabi Bădălău a scăpat de data aceasta un detaliu care lăsă loc de interpretare. În rândurile scrise, omul de afaceri a dat de înțeles că s-a săturat să mai alerge după oameni și să fie mereu cel care aplanează fel și fel de situații.

„Încetează să mai alergi după oameni și să fii singurul care încearcă să repare totul. Este atât de incorect, cât și nesănătos pentru tine. Trebuie să înveți să găsești pace în viața ta cu orice persoană care decide să plece din viața ta.

Nu mai fi singurul care depune efort încercând să câștigi pe cineva în viața ta. Pentru că, în final, te vei pierde pe tine”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Având în vedere că omul de afaceri și partenera sa, Bianca Drăgușanu, au anunțat că amână planurile de nuntă, mulți au interpretat mesajul ca fiind dedicat vedetei, însă până la acest moment niciunul nu a comentat subiectul.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies