Jamie Foxx, surprins tinându-se de mână cu o tânără la două noaptea. O înșală pe Katie Holmes?


Katie Holmes și Jamie Foxx formează un cuplu de șase ani și păreau a fi de nedespărțit, însă zvonurile recente spun că actorul și muzicianul s-ar fi reprofilat spre ceva mai tânăr.


După o căsnicie extrem de tensionată și controversată cu Tom Cruise care a durat șapte ani, Katie Holmes a găsit adevărata dragoste în brațele lui Jamie Foxx. Cu toate că cei doi nu și-au făcut relația publică, aceștia sunt împreună de șase ani. Desi totul părea perfect între ei, Jamie Foxx a fost surprins in club împreună cu o brunetă sexy. 

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi părăsind un club de noapte din Los Angeles la ora 2:00. Mai mult decât atât, Jamie și tânăra brunetă, pe nume Sela Vave, se țineau de mână înainte să urce împreună în mașina condusă chiar de el.

Totuși, o sursă a declarat revistei People că nu este ceea ce pare a fi și că Foxx lucrează împreună cu cântăreața și modelul Sela Vave. “Este doar o fată pe care o ajută, o cântăreață tânără.

De asemenea, tânăra artistă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Jamie Foxx, arătându-și recunoștința.

Îi sunt atât de recunoscătoare acestui bărbat! Mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru că ai încredere în mine”, a scris aceasta în descrierea fotografiei.

În timpul în care Jamie Foxx petrecea împreună cu Sela Vave în Los Angeles, Katie Holmes se plimba degajată pe străzile din New York. Aceasta nu pare deloc afectată de zvonurile că iubitul ei ar înșela-o.

 

Sursă foto: Getty images/Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Johnny Depp

related posts

Modifică setările cookies