Relații lungi, căsnicii scurte! Cazuri celebre din showbiz


Nunta nu pare să fie întotdeauna încununarea fericită a unei relații de lungă durată, multe perechi ajungând la separare sau chiar divorț la puțin timp după ce au făcut pasul cel mare.


Studiile arată că două persoane au șanse mai mari să construiască o familie trainică dacă se cunosc îndeajuns de mult pentru a elimina anumite nepotriviri de caracter. Iată că sunt însă și excepții, cazuri în care căsnicia a dăunat grav legăturii de iubire dintre parteneri. 

Este și cazul unora dintre cuplurile celebre din showbiz, începând cu recenta despărțire dintre cântăreața Miley Cyrus și actorul australian Liam Hemsworth. După un deceniu în care au avut mai multe tentative eșuate de a o lua pe căi separate, cei doi s-au căsătorit în decembrie 2018, pentru ca în august 2019 să apară ruptura definitivă.

Culmea, Miley și-a găsit alinarea în brațele unei bune prietene, Kaitlynn Carter, care a trecut și ea printr-o experiență similară. Kaitlynn s-a iubit timp de 6 ani cu starul de televiziune Brody Jenner, dar a rămas singură la capătul unei căsnicii de numai 14 luni.

Tot în acest an, dar în primăvară, cântăreața britanică Adele și soțul Simon Konecki și-au dat seama că nu se potrivesc la un an de la nuntă, în ciuda faptului că relația lor datează din 2012.

În ceea ce privește trecutul mai îndepărtat, de referință la acest capitol e celebrul cuplu „Brangelina”. Angelina Jolie și Brad Pitt au fost „indestructibili” timp de aproape 10 ani, atâta timp cât n-au fost soț și soție. Nunta din 2014 a dus în cele din urmă la răcirea legăturii, iar procedura de divorț a început după doar doi ani de mariaj.

Un alt caz asemănător de la Hollywood a fost povestea de dragoste dintre actorii Johnny Depp și Amber Heard, care au făcut nunta după trei ani de tatonare, dar și-au spus „adio” un an mai târziu.

Am lăsat-o la urmă pe Britney Spears, cântăreața americană care deține un record aproape imposibil de egalat. Ei bine, artista a fost căsătorită timp de 55 de ore (adică puțin mai mult de două zile) cu prietenul din copilărie Jason Alexander. Căsnicia-fulger a avut loc în în primele zile din 2014, iar Britney a admis că totul a fost o „glumă dusă prea departe”, provocată probabil și de petrecerea exagerată de la trecerea dintre ani.

Vezi și: Profil de celebritate - Russell Crowe


FULLSCREEN
Relații lungi, căsnicii scurte! Cazuri celebre din showbiz
  • /

related posts