Relu Pănescu: "Cei din familie mi-au spus că prea mult am arătat emoțiile mele"


A fost nominalizat de multe ori la eliminare, dar publicul a ales ca acesta să rămână.
 


Poate tocmai de aceea a crezut și în ziua în care a plecat că va rămâne. Relu Pănescu i-a mărturisit lui Zanni la Survivor ExtraShow că fost surprins de hotărârea de a părăsi competiția. Ajuns în țară, a fost așteptat de soția sa și de fiica cea mică, dar și de o verișoară stabilită în Germania. Când i-a vorbit lui Zanni despre familie, Relu Pănescu s-a emoționat și ochii i s-au umplut de lacrimi. Mai mult, a povestit deschis asupra cărui aspect i-a atras atenția familia:

"Sunt fresh, sunt binedispus pentru că am revenit în țară. A fost întâmpinat de soție, de fiica cea mică și de o verișoară stabilită în Germania. Mă încearcă emoțiile pentru că tot ceea ce este legat de familie se transpune în acest lucru, deși după ce am ajuns acasă cei din familie mi-au spus că prea mult emoțiile mele le-am arătat. Este o stare pe care pur și simplu nu o pot controla. "
 
 
Relu Pănescu a mai mărturisit că a fost dezamăgit de zâmbetul afișat de colegi la plecare, deși a spus că simțit mereu că a fost doar acceptat în grup, nu și primit cu brațele deschise:

„Este totalmente surprinzător să văd toți colegii mei zâmbind.(...) Nu am fost primit cu brațele deschise. Nu am fost primit cu drag. Nu am fost primit cu căldură. Eu am fost acceptat de nevoie. Dar nu m-au dus ei în spate.”

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

FOTO: FACEBOOK RELU PĂNESCU

related posts

Modifică setările cookies